Categoria Dus de-acasă: Căruţa cu chiloţi

(Articol publicat în reţeaua Ghimpele)

Căruţa cu chiloţi s-a răsturnat la Piteşti. Unde, defilările lungi şi dese sunt cheia marilor succese.

chiloti1
Cu nici două săptămîni în urmă, a fost prezentarea de lenjerie intimă de la clubul Illusion, la care au participat, printre vedetele Playoby, şi din ce în ce mai cunoscuta soră a Monicăi Columbeanu. Nici nu s-au stins bine de tot ecourile şi imaginile n-au dispărut definitiv din memoria spectatorilor, că se anunţă o altă mare debarcare de chiloţi pe plaiurile argeşene. De data aceasta este vorba despre chiloţii cu semnătura Cătălin Botezatu, deci despre chiloţii bărbăteşti. Aşa, ca să nu existe discriminare şă să se bucure de frumos ochii de ambele sexe ai locuitorilor din Piteşti. Mega show-ul urmează se desfăşoare la acelaşi club Illusion. Deci, doamnelor, domnişoarelor, mamelor, bunicilor… urmează o defilare a băieţilor lui Bote.
Promoţii…! Dar până unde!?
Pentru că tot se apropie Ziua Îndrăgostiţilor, se anunţă şi mega discounturi. Cunoscătorii într-ale comerţului electronic se jură că pe site-ul creatorului au fost deja afişate promoţiile: pentru produse de 120 lei, livrarea va fi gratuită; pentru produse în valoare de 250 lei, livrare gratuită şi 10% discount; pentru produse în valoare de 350 de lei, livrare gratuită şi 15% discount. Mai multe voci feminine s-au declarat încă nemulţumite de pachetele promoţionale existente. Şi aşteaptă alte pachete, începând de la: pentru cumpărături în valoare de 450 lei, livrarea se face gratuit de unul dintre băieţii de pe podium.

Efectele invaziei de chiloţi asupra populatiei

Atâte manechine  – fete, băieţi, n-are importanţă – defilând în lenjerie intimă prin faţa piteştenilor nu puteau să nu producă efecte. Unul dintre acestea este reprezentat de scăderea semnificativă a numărului de cupluri fidele. Astfel, în luna ianuarie, la Primăra Piteşti au fost depuse doar 11 cereri pentru acordarea aşa-numitei „Diplome de fidelitate“. Diplomele se  acordă, potrivit unei tradiţii, pentru căsătorie neîntreruptă vreme de peste 50 de ani. De reţinut că anul trecut, se înregistrau lunar peste 20 de cereri. Se poate, deci, observa că s-a înjumătăţit numărul cuplurilor fidele. Da?!  Cum premierea unui cuplu însemna un premiu de 500 de lei, plus un buchet de flori, e clar că avem de a face cu o scădere a cheltuielilor administraţiei locale, deci cu o economie la buget.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s