Târgul Imobiliar Bucureşti ne-a convins: avem bani dar n-avem timp

tni

Dacă livrarea către potenţialii clienţi a produselor din categoria „plăcere estetică” a fost unul dintre obiectivele dezvoltatorilor prezenţi la TNI, atunci măcar unii dintre ei se pot lăuda cu atingerea respectivului obiectiv.

Într-un context în care foarte puţini dintre vizitatori se află în situaţia de a putea cumpăra ceva, ce poţi să oferi? Desigur, apartamente superbe… pe plajă, în Brazilia. În felul acesta, vizitatorii au putut pleca acasă cel puţin împăcaţi. Nimeni nu şi-a mai amintit că nu-şi poate permite creditul pentru a cumpăra o locuinţă la doi paşi de job, în Bucureşti. Ci doar că nu-şi poate permite timpul necesar pentru a locui la doi paşi de plajă, în Costa del Sol. Cine ar putea să susţină că 55.000 de euro nu e un adevărat chilipir, pentru un apartament de două camere, 80 de metri pătraţi, cu finisaje de lux şi aparatură electrocasnică inclusă, într-o zonă cu soare timp de opt luni pe an şi în care cheltuielile de întreţinere sunt nimica toată şi viaţa e mult mai ieftină ca în România?!

La momentul la care şi-au făcut temele pentru târg, probabil că strategia principală a dezvoltatorilor a fost: nu-l lăsa pe cumpărător să creadă vreo clipă că n-are bani, fă-l să creadă că n-are timp. O altă încercare de a ne convinge că banii sunt, îi avem noi pe undeva, dar poate am uitat de ei, a fost oferta „Bridge”. O soluţie de plată care se adresează celor pe care actuala locuinţă nu-i mai satisface. Aflaţi în căutarea unei locuinţe noi, clienţii respectivi urmăresc în acelaşi timp să îşi închirieze locuinţa veche. Din chiria obţinută pentru aceasta, clientul achită rata la apartamentul nou. Ulterior, dacă lucrurile merg bine şi chiriaşul plăteşte la timp, după aproximativ patru ani clientul poate vinde vechiul apartament ca să achite diferenţa pentru noua locuinţă. Simplu. Deci, cine a zis că nu sunt bani?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s